Subscribe to CarissaRaman.com Subscribe to CarissaRaman.com's comments

Lelystad – De Skateparktour Own the Spot! gaat weer van start. De tour langs de Flevolandse skateparken voor skateboarders, inliners, BMX’ers en steppers begint zondag 2 juli in Lelystad.

Own the Spot gaat om het ‘ownen’ van een obstacle en vindt plaats tot en met september. Deelnemers worden ingedeeld op verschillende niveaus, dus iedereen is welkom. Het evenement is bedoeld voor skateboarders, inliners, BMX’ers en steppers. De bedoeling is dat de deelnemers hun beste tricks laten zien op hun skateboard, BMX, inline skates of step. Ze kunnen hiermee euro’s en goodies winnen.

De beste tricks

Voor de beste tricks per obstacle krijgen deelnemers punten. De deelnemer met de meeste punten ‘owns’ the obstacle. Aan dit ‘bezit’ zijn prijzen verbonden. Wie de hoogste score heeft tijdens minimaal vier events kan winnaar worden van Own the Spot 2017 tijdens de finale in Almere. Deelname is gratis. Inschrijven kan vooraf tijdens het event. Tijdens de verschillende events zijn een DJ en speaker aanwezign. De speaker zorgt voor het commentaar en praat het evenement aan elkaar. Meer informatie is te vinden op de site van Sportservice Flevoland.

 

Article source: https://www.flevopost.nl/nieuws/regio/498608/own-the-spot-gaat-weer-van-start.html


Leave a Reply